• over_ons_Agriland_assurantieadvies

Over ons

Agriland Assurantieadvies is een door Wilco de Boer opgericht onafhankelijk assurantiekantoor wat zich hoofdzakelijk bezighoudt met het adviseren en bemiddelen in verzekeringen in het agrarisch segment: melkveehouderij, akkerbouw en intensieve veehouderij. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van verzekeringen voor bedrijven die gerelateerd zijn aan de groene sector zoals bijvoorbeeld loonwerkers maar ook bedrijven die actief zijn op gebied van arbeidsbemiddeling/advisering en andere dienstverleners in dit segment. Tevens kunnen wij de MKB-er voorzien van een uitstekend verzekeringsproduct. Wij adviseren niet in levensverzekeringen.

Agro specialisme

De keuze voor agro als specialisme is niet zomaar een keuze geweest. Directeur Wilco de Boer is een boerenzoon en heeft jarenlange ervaring in de agrarische bank- en verzekeringswereld. De medewerkers van Agriland Assurantieadvies zijn allemaal afkomstig uit of gerelateerd aan de agrarische sector.

Erkende verzekeringsadviseurs

Aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten

Verstand van zaken

Specialisatie in agrarische verzekeringen

Eén persoonlijk aanspreekpunt

Met één telefoontje is uw machine verzekerd: Onze adviseurs weten wie u bent

Samen met het volmachtbedrijf FGD Assuradeuren en de gerenommeerde verzekeraars is Agriland Assurantieadvies in staat om zowel zakelijke als particuliere risico’s op een correcte manier af te dekken. Dit tegen een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Door de enorme schaalvergroting, die al jaren bezig is, is het voor zowel de zakelijke als de agrarische ondernemer zaak zich door (onafhankelijke) specialisten te laten begeleiden en adviseren. Zodoende kan de ondernemer vooral blijven doen waar hij of zij goed in is!

Klantenservice

Nieuws
Afspraak maken

Bel mij terug
Polisvoorwaarden
Schade melden
Wijziging doorgeven
 
Agriland Assurantieadvies klantenservice

Agriland Assurantieadvies

Balthasar Bekkerwei 72c
Postbus 2010
8901 JA Leeuwarden

058 – 20 10 151
info@agrilandassurantieadvies.nl
 
logo_FGD KiFiD_logo AFM_logo